Marion Lentelink

MarionIn 1999 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Ik heb behandeld binnen verschillende organisaties waaronder het ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen en een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook heb ik behandeld vanuit de eerstelijn, bij de mensen thuis. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse CIZ’s en gemeenten als ergonomisch adviseur, indicatiesteller en consulent Zorg. Ik ben dan ook goed op de hoogte van wet- en regelgeving binnen de zorg.

Ik sta voor een persoonlijke en positieve benadering, waarbij ik het belangrijk vind om uit te gaan van uw mogelijkheden. Ieder persoon is uniek en heeft zijn eigen sterke punten en kwaliteiten. Ik streef er naar zorg te bieden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarbij vind ik het belangrijk de samenwerking aan te gaan met mensen die rondom de cliënt staan zoals mantelzorgers, begeleiders, huisartsen, behandelaars, de gemeente en welzijnsorganisatie(s) etc. Praktisch, zonder ingewikkeld te doen.

 


 

Iedere ergotherapeut is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief lid van de beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

Postadres

Goorsestraat 245
7482 CH Haaksbergen

Bezoekadres Markelo

Holterweg 1
7475 AT Markelo
T. 06 - 43 05 81 32

Ergotherapie Hof van Twente is aangesloten bij:

ergotherapie nederlandkwaliteitsregister paramediciedomah ergotherapieparkinsonnet ergotherapie